GÖKÇEYAKA KÖYÜ PDF Yazdır

Köy Muhtarı: ÜNAL AKKANAT

Muhtarlık Erişim Bilgileri:

Telefon:

4621151

Cep Telefonu:

05447469938

Demografik Bilgiler:

Nüfusu:

2000

203

1997

150

İle Uzaklığı:

100 km

İlçeye Uzaklığı:

30 km

Sağlık Evi
Yok
Sağlık Ocağı
Yok

İlköğretim Okulu
Yok
Taşımalı Eğitim Yapılıyor

PTT Şubesi
Yok
PTT Acentası
Yok

Su Şebekesi
Var
Kanalizasyon
Yok

Image

Image

Image 

Share/Save/Bookmark

Yorumlar  

#22 yusuf gökcen 30-07-2010 00:57
ben geynikli iban cavuşun oğlu yusuf izmirden köyümüzün degerini bilelim
Alıntı

#21 CEMAL SÖNMEZ 23-07-2010 14:38
SELAMÜNALEYKÜM SEVGİLİ KÖYLÜLERİM.HEPİNİZİ SAYGIYLA SELAMLARIM.KÖYÜMÜZ NİCE YETİŞMİŞ MEVKİ MAKAM SAHİBİ İNSANLAR YETİŞTİRDİ AMA HİÇ BİRİRSİDE GÜZELİM KÖYÜMÜZ İÇİN TAŞII ALTINA ELİNİ KOYMADI.YETİŞEN NESİL ARASINDA BİRLİK BERABERLİK YOK.MÜRSEL GÖKÇEN KARDEŞİM DOĞRU BİR YORUMDA BULUNMUŞ.HERKESE SELAMLAR.
Alıntı

#20 paris75 14-06-2010 18:29
ariklar sulasesinden kimse yokmu yaw?
Alıntı

#19 hilmi sakarya 23-05-2010 16:17
tüm geyniklilere selsm ben cüveleklerden halilciğin rüştünün oğlu hilmi sakarya eskişehirde ikamet etmekteyim daha önce ciftelerde kaldım 25 yıldır eskişehirdeyim bu siteyi kuran arkadaşa cok teşekürler mail adresi sakarya_hilmi@h otmail.com cep 0536 8241282 herkesle tanışıp hemşeri duygularımızı paylaşmak isterim hoşca kalın
Alıntı

#18 NECMETTİN YAZICI 21-05-2010 17:34
MERHABA : YAŞAR BALKANIN DİKKATİNE DEĞERLİ KARDEŞİM MESAJINI OKUDUM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM NUMARNI KAYDETTİM ANCAK BENİM TELEFONUM ULUSLAR ARASI GÖRÜŞMEYE AÇIK OLMADIĞINDAN ARAYAMADIM FAKAT; SANA İNTERNET ADRESİMİ YAZIYORUM İNTERNET ORTAMINDA GÖRÜŞEBİLİRİZ CEP TEL YAZARIM İNTERNET ADRESİM : olduğunhdan iletişim kurabiliriz. BEN İZMİRDE BİR KAMU KURUMUNDA DEVLET MEMURU OLARAK GÖREV YAPMAKTAYIM.KENDİM ÜNİVESİTE MEZUNUYUM 23 YILLIK HİZMETİM VAR ALLAH SAĞLIK AFİYET VERİRSE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUM SANA CEP TEL.NUMARAMI YAZIYORUM : 555420139 BİZİM ORHANI SANIRIM TANIRSIN ODA EMEKLİ ASTSUBAY İZMİRDİ İKAMET EDİYOR.İZMİRDEN SELAMLAR. GÖRÜŞMEK ÜZERE
Alıntı

#17 mursel uyanik 15-05-2010 17:24
unal kardes bulbulu kafese kapamislarda illede koyum demis iste ben de onlardan biriyim ben koyum le gurur duyorum sizleri cok seviyorum hosçkal koylum
Alıntı

#16 Yasar Balkan 26-04-2010 18:57
Merhaba Necmi selamini gördum cok memnun oldum. 35 sene oldu heralde gorusmeyeli, keske eski zamanlar gibi bi araya gelebilsek. Necmi bizim köyluler biraz kendilerini gelistirememis buluyorum. kardes kardesle konusmuyor birbirine zorla selam veriyorlar. Dunya degisti bazi insanlar kendilerini degistiremedile r. Necmi seninle irtibata gecmek isterim. Cep numarani yollarsan sevinirim. Bu benim cep numaram 0032 475 90 49 60. herkese selamlar Yasar Balkan
Alıntı

#15 NECMETTİN YAZICI 17-04-2010 17:02
gökçeyakalı her kese merhaba muhtarın hiç bir çalışmasını göremiyorum internetten bakıyorum bahar geldi hiç bir çalışma yok köylümüz olan belçikadakı yaşar balkana slam olsun izmirden necmettin yazıcı zevdalların isanın oğlu
Alıntı

#14 NECMETTİN YAZICI 25-03-2010 21:55
BÜTÜN GEYNİKLİ KÖYLÜLERİMİZE SELAM OLSUN İZMİRDEN NECMETTİN ( NECİP)YAZICI BEN ZEVDALLARIN İSANIN OĞLUYUM İZMİRDE RESMİ KURUMDA MEMUR OLARAK ÇALIŞIYORUM MUHTARDAN ÇOK İYİ HİZMETLER BEKLİYORUM ÖZELLİKLE MEYVA VEYA SEBZECİLİK KONUSUNDA KURU SOĞAN EKELİM YADA DİĞER ÜRÜNLER OLABİLİR SU VAR TOPRAK VAR NEDEN ÜRETMİYORUZ ÇALMAK YERİNE ÇALIŞMALIYIZHER KESE SELAM
Alıntı

#13 Yasar Balkan 14-03-2010 14:03
Ben yaapoglu Ömer osmanin oglu Yasar Balkan. Tüm Geyniklere merhaba. Eski köyumu cok aradigimi belirtmek isterim! Neden tüm geynikler olarak bir araya gelemiyoruz? Geynikte okumus ve yurt ici ve disinda yasayan köylulerimiz var, neden hep birlikte bi yardim eli uzatmiyoruz? Emirdaginin diger koyleri örnek alinsin. Yorumlarinizi ve göruslerinizi bekliyorum. selamlar Belcikadan Yasar Balkan
Alıntı

#12 OkCu 02-03-2010 18:37
HeP sEvMiŞİmDiR bU kÖyü... :lol: herkese slmlarr...
Alıntı

#11 atesler 31-12-2009 16:19
bizde ariklarin omerin torunlariyiz butun atesler sulalesine selamlar belcikadan
Alıntı

#10 cataltepeli 29-12-2009 01:35
bizde hasan cataltepenin torunuyuz
koyumuzu cok seviyoruz, her sene koyumuze gidiyoruz.koylulerimiz cok misafirperver cok iyi
yazin gorusmek diliegiyle, koylulerimize slmlar
Alıntı

#9 ciftelerli 10-12-2009 12:03
su fotograftaki vatandasi taniyorum uzun zaman oldu gorusmeyeli
Alıntı

#8 paris75 09-12-2009 16:15
koyde kim kaldiki uc bes kisi icin okul hastanemi yapalim
Alıntı

#7 uyanik erkan 04-12-2009 21:31
bende gancali kadirin torunu erkanim ben bu muhtari hic begenmedim
Alıntı

#6 mursel gökcen 03-11-2009 20:52
bu köyü seven ve ilgilenen kalmamış galiba hiç mi bu köyün suyunu içip okuyan makam sahibi olan veya zengin olan yokmu acaba yazıkki ne yazık bi allahın kulu yokmu bu köy için çalışma yapaçak hadi hayırlısı
Alıntı

#5 mürsel gökcen 11-10-2009 14:23
gencler ne varsa sizde var yaşlılardan bi şey olacağı yok bu siteten köyümüzü sevenlerle bir hareket edersek belki birşeyler yapabiliriz
her köy kendini tanıtıyor fakat bizim köyümüz kendini tanıtamıyor eskiden bizim köyümüz merkezdi yeşillikl,i şienlikli cıvıl cıvıl bir köydü sadece bizim köyümüze has bir şenlik yapılmasını arzu ediyorum bu siteye emeği gecen herkese teşşekkür ediyorum memleket hasreti ceken herkese kucak dolusu selamlar
bende konyadan gökceyakalı üniversitede çalışan biyolog bir arkadaşınızım şu an halen köyde bulunan iban gökcenin çiftelerdeki postacı seydali gökcenin yiğeniyim tanıyamıyanlara daha acık sülaleden isimler verebilirim bana e posta yoluyla ulaşabilirler
Alıntı

#4 erkut akkanat 06-10-2009 23:25
benım koyum ne olmus boyle yav ben )delı hacıların torunuyum
Alıntı

#3 kirkpinarli 07-09-2009 13:36
selm ben sogir oglu ismailin torunuyum tum koylulerime selmlar koyumuz insalla dahada guzellesir kalkinir
Alıntı

#2 mursel uyanik 23-08-2009 19:23
unal muhtarlini kutluyorum
labaltilarli hanim bibinin oglu mursel uyanik

belçika
Alıntı

#1 NECMETTİN YAZICI 21-08-2009 16:11
2008 yılında köyüme gittim orada üçgün kaldım hiç beğenmedim özlem duymama rağmen insanlar çok sol ilgisisiz bir merhaba demek istemeyenleri gördüm nerde bizim misafirperver köyümüz.Muhtarı kutluyorum kendisine başarılı olmasını temenni ediyorum internetten baktım yaptığ hiç bir hizmet yok köyde meyvacılığı başlatsın bizde destek verelim artık klasik arpa buğday ekmekten vazgeçsinler yeni bir ürün eksinler toprak ,su ,var insanlarda çalışsınlar köypz kalkınsın başka yerlere günlükçü olarak işe gitmeye gerek olmasın
Alıntı

Yorum ekle

Haber ve yazılarımıza herkes yorum ekleyebilir,
Konu ile alakasız,
Arka arkaya aynı İP'den gelen,
Küfür ve hakaret içeren,
Yorumlar yayınlanmayacaktır.